Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Het Domino European Digital Spectrum Event is terug

24 april 2024

In 2022 organiseerde Domino het eerste Europese Spectrum evenement, ter gelegenheid van de onthulling van het nieuwe Digital Centre of Excellence in Nieuwegein. Het evenement kreeg zo'n positieve feedback uit de markt, dat ze met veel enthousiasme het 2e Europese Spectrum Event aankondigen. Ze nodigen u uit om er deel van uit te maken!

Tijdens dit open evenement zijn er presentaties van een belangrijke econoom over de toekomst van digitaal printen, live technologiedemonstraties, tentoonstellingen van onze geselecteerde partners en paneldiscussies met de focus op het ontdekken van het "Onbenutte potentieel van digitale oplossingen".

‘De 17e september heeft als titel: "Putting Print into Practice"- waar u de kans krijgt om uw eigen monsters af te drukken op onze Domino Digital Printing technologieën. Terwijl we op 18 september het "The untapped Potential of Digital Solutions" zullen onthullen, waar we spelers uit de industrie, zoals klanten, leveranciers en partners, zullen uitnodigen om de toekomst van digitaal printen te verkennen’, aldus Domino. ‘Daarnaast is er nog veel meer leuks gepland, zoals een georganiseerd diner in een lokaal restaurant in Utrecht, foodtrucks en meer.’

Domino verzorgt voor de duur van het evenement pendeldiensten tussen het hotel en het Digital Centre of Excellence. ‘We kijken er erg naar uit om jullie in september in Nieuwegein te zien. Hopelijk tot ziens!’

Dit is een exclusief evenement met beperkte zitplaatsen. Klaar om Domino te vergezellen op het 2e Europese Digital Spectrum Event? Dan kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier op de evenementpagina in te vullen.

LET OP: Domino kan alleen hun onderhandelde hoteltarieven garanderen voor diegenen die hun hotelaanvraag bevestigen tot 1 augustus. Elke registratie na deze datum wordt nog steeds bevestigd, maar er kan geen verdere assistentie verleend worden met uw hotelarrangementen.

De gedetailleerde agenda en het inschrijfformulier zijn te vinden op de evenementpagina.