Abonneren  Inloggen

Enfocus presenteert flexibele automatiseringssoftware op drupa 2024

23 april 2024

Enfocus brengt, in een samenwerking met zusterbedrijven Esko, Pantone en X-Rite, zijn pakket flexibele automatiseringssoftware naar drupa 2024.

Het aanbod op de stand omvat de meest recente innovatie, Enfocus Review, een online browsergebaseerde PDF-proofingoplossing die nu volledig in de cloud staat. Daarnaast zijn er andere oplossingen van Enfocus te zien, zoals automatiseringsplatform Switch, PitStop, Griffin en Phoenix, een AI-aangedreven oplossing voor planning en impositie.

Op de stand is ook een innovatielab te bezoeken, waar Enfocus samen met zijn partners een visie zal presenteren voor de toekomst van zijn softwareoplossingen voor printautomatisering.

‘Automatisering is de toekomst van printen’

‘Automatisering is de toekomst van printen’, zegt Tim Bernaerdt, directeur bij Enfocus. ‘En bij drupa is de toekomst nu. Het is onze missie om die toekomst zo betaalbaar en flexibel mogelijk te maken, zodat drukkers voorop kunnen lopen in de huidige uitdagende printmarkt.’

We zullen een aantal nieuwe oplossingen – zoals Review – demonstreren op de stand, naast nieuwe updates voor tools als PitStop Pro, Switch, Phoenix en Griffin, zodat bezoekers van drupa zelf de nieuwste automatiseringssoftware kunnen ervaren,’ vervolgt Bernaerdt. ‘We zullen ook samenwerken met onze mede-exposanten om te laten zien hoe we de bedrijfsvoering kunnen versterken met een geïntegreerd technologie-ecosysteem dat automatisering, cloudtechnologie en AI omvat.’

Enfocus is te vinden op stand A12 in hal 8B.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief