Abonneren  Inloggen

Bijlage The New York Times gedrukt bij Roularta

22 februari 2024

Bij Roularta Media Group rolden begin deze maand de eerste exemplaren van T Magazine van de persen. T Magazine – International Edition is de maandelijkse lifestyle-bijlage van de Amerikaanse krant The New York Times (NYT). De in Roeselare (België) gevestigde drukkerij van Roularta Media Group kondigde eind vorig jaar ook aan voor de Britse uitgeverij The Financial Times te gaan drukken.

De maandelijkse lifestylebijlage T Magazine wordt samen met The New York Times International Edition verspreid onder abonnees, kiosken en verkooppunten in alle markten buiten Noord-Amerika (het Verenigd Koninkrijk, Europa, Midden-Oosten en Azië). De eerste exemplaren rolden begin februari 2024 van de persen.

T Magazine – International Edition

‘We kozen voor Roularta Printing voor het drukken van T Magazine omwille van hun hoge kwaliteit en aanzienlijke expertise’, zo lichtte Helen Konstantopoulos, VP Int. Circulation & Development (NYT) de keuze toe. ‘Hun locatie in het hart van Europa is ook uiterst efficiënt met het oog op distributie. We kijken uit naar een succesvolle commerciële relatie.’

‘We zijn vereerd dat NYT Roularta Printing gekozen heeft als partner voor het drukken van T Magazine’, zegt Steven Renders, Directeur Roularta Printing. ‘Voor ons is dit een belangrijke mijlpaal: nooit eerder mochten we zo’n significante oplage voor de Britse markt drukken.’

Foto boven: v.l.n.r.: Vincent Fougere (NYT), Helen Konstantopoulos (NYT), Diane Wright (NYT), Xavier Bouckaert (RMG), Bart Declercq (RMG) en Steven Renders (RMG).

Bron en foto’s: Roularta.be


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief