Abonneren  Inloggen

750 bezoekers open huis Eshuis

14 september 2023

Op zaterdag 9 september opende Eshuis met trots de deuren voor het publiek tijdens een bruisende open dag. Sinds 1891 laat Eshuis merken en producten van hun beste kant zien. Maar liefst 750 enthousiaste bezoekers namen een kijkje hoe dit achter de schermen gaat bij Eshuis.

De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding door de productiehallen, waarbij van dichtbij kon worden bekeken hoe de meest bekende verpakkingen worden gemaakt. Dit alles werd begeleid door de werknemers, die de bezoekers informeerden over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

Nieuwe HP V12, enige in de Benelux

Tijdens de open dag had Eshuis het genoegen om de bezoekers kennis te laten maken met hun nieuwste trots: de HP V12. Deze digitale drukpers vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de wereld van digitale druktechnologie. De V12 drukt met maar liefst 120 meter per minuut. Dit betekent dat de V12 aanzienlijk sneller werkt dan elk andere digitale drukpers op de markt. Eshuis heeft hierbij de eer om deze drukpers als enige in de Benelux te mogen hebben.

Positief

Eshuis voelt zich vereerd door de overweldigende respons van zoveel mensen die de gelegenheid hebben genomen om een kijkje achter de schermen te nemen. De ervaring en beleving om te ontdekken hoe een bedrijf als Eshuis te werk gaat heeft veel positieve reacties opgeleverd. Eshuis kijkt met grote dankbaarheid terug op de belangstelling die ze hebben mogen ontvangen. Het delen van hun passie en kennis met anderen is altijd een van hun kernwaarden geweest, en ze willen deze traditie voortzetten. Nu Eshuis blijft groeien, kijken ze al uit naar de volgende editie van Open Eshuis, om zo weer de nieuwste ontwikkelingen en innovaties met de bezoekers te kunnen delen.