Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Domino onthult nieuwe digitale retrofitmodule voor hybride integratie op Labelexpo Europe 2023

31 augustus 2023

Domino Printing Sciences (Domino) kondigt met veel plezier aan dat het bedrijf deelneemt aan Labelexpo Europe 2023, waar de nieuwe digitale retrofitmodule zal worden onthuld. De module is ontwikkeld voor integratie in flexoprocessen om hybride printen mogelijk te maken.

Het evenement, van 11 t/m 14 september 2023 in Brussel, België, biedt een platform voor printbedrijven en converters van etiketten, flexibele verpakkingen en kartonnen dozen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van printtechnologie voor etiketten te ontdekken. Domino maakt zich sterk voor klanten om hun digitale activiteiten uit te breiden en te optimaliseren, zowel voor autonome oplossingen als geïntegreerd in bestaande flexopersen. Het bedrijf nodigt alle bezoekers aan Labelexpo Europe uit zelf het verschil te ontdekken dat hun technologie-aanbod en commerciële ondersteuning kunnen maken.

‘Het doet ons veel plezier om in 2023 weer op de Labelexpo Europe aanwezig te zijn’, vertelt Peter van Riel, European Commercial Director – Digital Printing bij Domino. ‘Dit is het meest geanticipeerde evenement op de Europese labelconverter-kalender, zeker na vier jaar van afwezigheid. We staan te popelen om bezoekers weer bij de stand van Domino te begroeten.’

Domino laat bij stand 9A60 in Hal 9 van Brussels Expo een uitgebreide reeks kleurenlabelpersen en monochrome digitale printoplossingen zien, die uitmuntende printkwaliteit, flexibiliteit en productiviteit bieden. Bezoekers aan de stand kunnen live demonstraties van Domino's producten bijwonen en hun vereisten met experts van Domino bespreken om de voordelen van digitaal printen voor hun bedrijf te ontdekken.

Maak kennis met Domino's nieuwe digitale retrofitmodule voor hybride integratie

‘Hybride persen besparen kosten voor converters met just-in-time levering, kostenefficiëntie van korte productieruns en minder verspilling. Ook stellen ze flexo-printbedrijven in staat markttrends bij te houden en aan de behoeften van hun klanten te voldoen’, zegt David Ellen, Divisional Director – Digital Printing bij Domino. ‘Domino's digitale retrofitmodule biedt een goedkoper, korter proces voor klanten die hybride flexibiliteit aan hun flexoprocessen willen toevoegen.’

Baanbrekende aankondiging in kleurenpers-riptechnologie

Bezoekers aan Labelexpo kunnen ook een interessante aankondiging verwachten over de komende release van een nieuwe riptechnologie, die de productiedoorvoer voor labelconverters ingrijpend verbetert.

‘In digitaal printen hebben verwerkingssnelheden van opdrachten veel effect op de totale productiecapaciteit. Een front-end oplossing als ondersteuning van een labelpers bepaalt uiteindelijk de maximale snelheid van de lijn’, vertelt Ellen. ‘Converters kampen hier al tijden mee. Onze nieuwste ontwikkeling is een grote doorbraak in gegevensverwerkingscapaciteit.’

Bezoek de stand van Domino (9A60 in Hal 9) voor meer informatie.