Abonneren  Inloggen

Kennissessie over het WhiteLabelShop platform

22 oktober 2021

Update 3 november: De kennissessie kan wegens de nieuwe coronamaatregelen helaas geen doorgang vinden. Prindustry hoopt de reeds aangemelde deelnemers een alternatief te kunnen bieden met een individuele demo, met alle info over het web2print platform. In 2022 hoopt het bedrijf de live initiatieven weer te kunnen opstarten.

Op dinsdag 30 november kun je een live kennissessie van het team van Prindustry bijwonen. Ditmaal op het nieuwe kantoor van Prindustry. In één ochtend presenteren ze alle info over het uitgebreide WhiteLabelShop platform, inclusief cases met WhiteLabelShop resellers.

Ramon van Wingerden

Directeur Ramon van Wingerden: “Na enkele succesvolle online kennissessies, willen we deze formule afwisselen met een live editie. Vakgenoten kunnen zo weer in het echt met elkaar ervaringen uitwisselen. Daartoe nodigen we ook enkele van onze WhiteLabelShop resellers uit, zodat zij kunnen vertellen over de verschillende toepassingen en ervaringen van het web2print platform. Dat doen we vanuit ons nieuwe pand in Haarlem in een persoonlijke setting voor ongeveer 20 deelnemers. Meld je dus snel aan!”

Marcel Haumann

WhiteLabelShop eigenaar Marcel Haumann van Drukwerkonline is gastspreker: “We maken een bewuste keuze om een groot aanbod te geven en de productie uit te besteden. Daarvoor is een goed leveranciersnetwerk van belang. Prindustry biedt een drukwerkwebshop vanuit één centraal systeem met productinformatie, orders, offertes, facturatie, boekhouding én koppelingen met leveranciers. We bereiken een ontzettende variëteit aan klanten. Na mijn Nederlandse webshop, kwam al snel het plan op om ook in de Vlaamse markt een tweede webshop neer te zetten. Het brede assortiment en de actieve klantenservice steken we net zo in als bij de Nederlandse variant. ”

De kennissessie vindt plaats op het kantoor van Prindusry

Programma 30 november

09.30 – 10.00 uur: Inloop kantoor Prindustry
10.00 – 10.15 uur: Welkom
10.15 – 10.45 uur: Sessie WhiteLabelShop
10.45 – 11.05 uur: Gastspreker Marcel Haumann van Drukwerkonline
11.05 – 11.20 uur: Koffiebreak
11.20 – 11.40 uur: Klantcase 2
11.40 – 12.15 uur: Demo WhiteLabelShop
12.15 – 12.30 uur: Vragenrondje
12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch